Brochure Take Away

Bekijk onze folder met alle mogelijkheden voor afhaling (of levering) op 24-25-26 & 31 december

Lees meer

Webshop Eindejaar

Overzichtelijk & makkelijk bestellen via onze webshop. De betaling gebeurt bij het verzenden via onze handige online tool.

Lees meer

Sinterklaas "Lunch deluxe"

Het is weer "Magic Time" door de komst van Sinterklaas en zijn vrolijke Pieten. De schoenen zijn gevuld met cadeautjes en de spanning stijgt, maar enkel dagen ervoor kan je hem al spotten tijdens ons Sinterklaasfeestdiner!

Lees meer

Ontdek onze eindejaar events in Hangar 43....

Ken je onze nieuwe feestlocatie Hangar 43 al? Ook hier doen we met kerst & oudejaar een leuk concept!

Lees meer

Kerst "Lunch Deluxe" (VOLZET)

Laat ons jouw gastheer zijn terwijl we samen de magie van Kerstmis vieren. We hebben de sfeer betoverend gemaakt, met sfeervolle decoraties en een warme ambiance. Van heerlijke voorgerechten tot verleidelijke desserts, we hebben aan alles gedacht om je een onvergetelijke culinaire ervaring te bezorgen.

Lees meer

Diner & fun @ Oud & Nieuw (VOLZET)

Reserveer snel om een plekje te bemachtigen en samen met ons een onvergetelijke eindejaarsavond te beleven. We kijken ernaar uit om deze bijzondere avond met jullie te delen en het oude jaar in stijl af te sluiten.

Lees meer

Eerste Lunch Deluxe van 2024!

Komen genieten met de familie bij het eerste zondagse diner van 2024! Een start van een nieuw jaar vol belofte, hoop en de verwachting van prachtige ervaringen.

Lees meer