Bij ons te gast?

Bij Hof Ter Velden leggen we onze gasten graag in de watten. Of je nu langskomt voor een bedrijfsevenement, een intiem diner, een van onze party concepten of een privéfeest, we zorgen ervoor dat jij en jouw gezelschap niets tekort komen. De meest gestelde vragen kan je hieronder terugvinden, Andere vraag? Mail of bel ons gerust even op!

 

De befaamde FAQ!

 

Is er voldoende parking aanwezig?

Ja, wij beschikken over een ruime parking voor 150 wagens en eveneens over 16 laadpunten voor de elektrische wagens.

Ik ben van plan om met mijn mobilhome te komen. Kan ik mijn mobilhome op de parking kwijt en mag ik hier overnachten?

Geen enkel probleem, u kan met uw mobilhome gerust parkeren en overnachten op onze locatie. Uiteraard zijn er geen voorzieningen voor elektriciteit of water. Wel vragen wij u met aandrang om met de mobilhome onze parking via Schippersdijk op te rijden, en niet via de voorzijde van de feestzalen. Best parkeert u de mobilhome achteraan op de parking, daar geniet u het meest van de rust.

Wij zouden graag in de buurt overnachten, zijn er enkele adresjes in de buurt?

Dit kan zeker en vast, een lijst met adresjes in de buurt kan u vinden via deze LINK.

Is er Wifi aanwezig in de feestzalen?

Ja, er is een openbaar netwerk voor onze klanten aanwezig.

Wij willen graag enkele foto’s / filmpjes projecteren. Hebben jullie hiervoor het nodige materiaal ter beschikking?

Wij hebben een beamer en scherm ter beschikking voor onze gasten. Graag een seintje vooraf zodat we deze alvast kunnen voorzien en klaarzetten. Aansluiting aan de beamer is via een HDMI-kabel. Dit lukt enkel met een laptop, een USB-stick of andere (bv GSM of dergelijke) lukken helaas niet.

Kan ik mijn jas ergens kwijt?

Absoluut, wij hebben per zaal een aparte (onbewaakte) vestiaire beschikbaar. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor verlies of diefstal van persoonlijke items.

Ik kom naar een feest bij jullie, maar ik breng ook mijn baby’tje mee. Kan ik deze ergens verschonen?

Zeker en vast, wij hebben een verzorgingskussen ter beschikking waar u de baby in alle rust kan verschonen.

Zijn de zalen rolstoeltoegankelijk?

Wij verwelkomen graag alle gasten, ook de iets minder mobiele. Een aangepaste rolstoeltoegankelijke toilet hebben we helaas niet – structureel niet mogelijk op deze moment.

Hoe bereiken wij het makkelijkst jullie feestzaal?

Het adres van onze zalen is Geerstraat 84 – 9200 Dendermonde. De feestzalen zijn makkelijk bereikbaar. Volg deze LINK voor het exacte adres en routebeschrijving. 

Voor wie nog niet naar huis wil

Heb je na een etentje, feest of evenement bij Hof Ter Velden nog geen zin om naar huis te gaan? Ook dan zorgen we voor jou. Wie bij ons te gast is, kan na sluitingsuur terecht bij tal van hotels en B&Bs in de buurt. Je beleeft er een ontspannende nacht met in de ochtend een uitgebreid ontbijt. Reserveer jouw plekje en vraag je unieke kortingscode bij ons aan.