Kalender

Bekijk onze data van al onze evenementen in een handige kalender. Leg uw agenda samen met die van ons en zoek een geschikte dag voor uw feest.

Lees meer

Lunch Deluxe

Jouw lunch een upgrade geven? Dat doe je met onze Lunch Deluxe. Terwijl je van ons warm en koud lunchbuffet geniet, praat je bij met familie of vrienden in een van onze zalen of privéruimte. En de kinderen? Die ravotten er op los in onze speeltuin, na een aangepast kindermenu.

Lees meer

BBQ Lunch Deluxe

Luxueus lunchen op zondagmiddag tijdens de zomermaanden. Genieten met familie & vrienden van BBQ flavours op onze buffetten.

Lees meer

Dinner & Fun

Elke laatste zaterdag van de maand organiseren we onze befaamde Dinner & Fun. Je schuift de voetjes onder tafel terwijl je geniet van een koud en warm buffet en waagt je nadien aan een dansje op muziek van onze huis-DJ.

Lees meer

Paaslunch

Samen met familie & vrienden komen genieten op paaszondag. De kids worden verwend met een springkasteel, kindergrime met als apotheose het bezoek van de paashaas.

Lees meer

Communie- of lentefeest

Een communie- of lentefeest is het kinderfeest bij uitstek. Terwijl volwassenen genieten van een heerlijke aperitief en hoogstaand menu, verlekkeren de allerkleinsten zich aan tomatensoep, kipnuggets en frietjes. Dit in een van onze zalen of op ons zomers terras.

Lees meer

Terrasse @Hof Ter Velden

Het outdoor concept tijdens de communie & lentefeesten in 2024. Geniet van sharing gerechten onder onze luifel met verwarming. Lekker - gezellig voor een topfeest met familie & vrienden.

Lees meer

Diner Potpourri

In navolging van de succesformule "moord aan tafel" brengt Pat van "Collectief Motief" humoristische sketches tussen een culinair 3-gangen menu.

Lees meer

Moorddiner

Samen met 2 theatergezelschappen brengen we op regelmatige basis een moorddiner. Terwijl je samen met je tafelgenoten op zoek gaat naar de dader van een moord, geniet je van een aangepast menu in het thema van de avond. De ideale mix tussen spanning, amusement en heerlijk dineren.

Lees meer

Diner Express

Diner express” ism Stoomtrein Dendermonde-Puurs

Restaurant Kokarde & Hof Ter Velden hebben samen de handen ineen geslagen; 4-hands diner in een historische stoomtrein.
Samen zorgen wij voor een unieke belevenis. Een culinaire rit met een rijdende (stoom)trein door het mooie scheldeland, tijdens deze 3u durende rit kan u genieten van een 5-gangen degustatiemenu

Lees meer

Ontdek onze events in Hangar 43....

Ken je onze nieuwe feestlocatie Hangar 43 al? Ook hier doen we diverse events & concepten waarop u een tafel kan boeken.
Ontdek alles via de website.

Lees meer