Kalender

Bekijk onze data van al onze evenementen in een handige kalender. Leg uw agenda samen met die van ons en zoek een geschikte dag voor uw feest.

Lees meer

Lunch Deluxe

Jouw lunch een upgrade geven? Dat doe je met onze Lunch Deluxe. Terwijl je van ons warm en koud lunchbuffet geniet, praat je bij met familie of vrienden in een van onze zalen of privéruimte. En de kinderen? Die ravotten er op los in onze speeltuin, na een aangepast kindermenu.

Lees meer

Dinner & Fun

Elke laatste zaterdag van de maand organiseren we onze befaamde Dinner & Fun. Je schuift de voetjes onder tafel terwijl je geniet van een koud en warm buffet en waagt je nadien aan een dansje op muziek van onze huis-DJ.

Lees meer

Communie- of lentefeest

Een communie- of lentefeest is het kinderfeest bij uitstek. Terwijl volwassenen genieten van een heerlijke aperitief en hoogstaand menu, verlekkeren de allerkleinsten zich aan tomatensoep, kipnuggets en frietjes. Dit in een van onze zalen of op ons zomers terras.

Lees meer

Terrasse @Hof Ter Velden

Het outdoor concept tijdens de communie & lentefeesten in 2024. Geniet van sharing gerechten onder onze luifel met verwarming. Lekker - gezellig voor een topfeest met familie & vrienden.

Lees meer

Moorddiner

Samen met 2 theatergezelschappen brengen we op regelmatige basis een moorddiner. Terwijl je samen met je tafelgenoten op zoek gaat naar de dader van een moord, geniet je van een aangepast menu in het thema van de avond. De ideale mix tussen spanning, amusement en heerlijk dineren.

Lees meer

Sinterklaas "Lunch deluxe"

Het is weer "Magic Time" door de komst van Sinterklaas en zijn vrolijke Pieten. De schoenen zijn gevuld met cadeautjes en de spanning stijgt, maar enkel dagen ervoor kan je hem al spotten tijdens ons Sinterklaasfeestdiner!

Lees meer

Kerst "Lunch Deluxe"

Laat ons jouw gastheer zijn terwijl we samen de magie van Kerstmis vieren. We hebben de sfeer betoverend gemaakt, met sfeervolle decoraties en een warme ambiance. Van heerlijke voorgerechten tot verleidelijke desserts, we hebben aan alles gedacht om je een onvergetelijke culinaire ervaring te bezorgen.

Lees meer

Diner & fun @ Oud & Nieuw

Reserveer snel om een plekje te bemachtigen en samen met ons een onvergetelijke eindejaarsavond te beleven. We kijken ernaar uit om deze bijzondere avond met jullie te delen en het oude jaar in stijl af te sluiten.

Lees meer

Eerste Lunch Deluxe van 2024!

Komen genieten met de familie bij het eerste zondagse diner van 2024! Een start van een nieuw jaar vol belofte, hoop en de verwachting van prachtige ervaringen.

Lees meer

Ontdek onze events in Hangar 43....

Ken je onze nieuwe feestlocatie Hangar 43 al? Ook hier doen we diverse events & concepten waarop u een tafel kan boeken.
Ontdek alles via de website.

Lees meer