Ervaren verjaardagsfeesten planners

Bij Hof ter Velden zit het verjaardagsfeestjes organiseren ons in de vingers. Zo kunnen we rekenen op maar liefst dertig jaar ervaring in het party plannen. Boek een van onze feestzalen voor het verjaardagsfeest van je leven. Zo’n 20 tot 250 feestvierders kunnen jouw nieuw levensjaar samen met jou inluiden. Terwijl onze DJ jullie verzoekjes speelt en ons culinair team je favoriete snacks maakt of een heus menu samenstelt.

Wat ons uniek maakt?

Wij partyproofen onze accommodatie

Je verjaardag hoort het feestje van het jaar te zijn. A night to remember. En liefst zo lang mogelijk. Een locatie die jouw verjaardagsfeest op het lijf geschreven is, is daarom prioriteit voor ons. Samen met jou bespreken we de look & feel van je feest, stemmen we met de huis-dj af welke muziek kan gespeeld worden en welke keuken we serveren - van hapjesbuffet tot een elegant, klassiek menu.

 
 

Voor alle grote en kleine verjaardag parties

Hof ter Velden is de ideale locatie wanneer je kiest voor een kleinschalig en elegant verjaardagsfeest met een verrukkelijk menu. Maar ook wanneer je het graag groots aanpakt en je gezelschap graag de benen laat strekken op de muziek van onze huis-dj, kan je bij ons terecht.