Huwelijk

Jouw trouwfeest is ook onze mooiste dag.

SCROLL

35 jaar ervaring in trouwfeesten

Al meer dan 35 jaar helpt Hof ter Velden met het creëren van droombruiloften. Met een locatie die plaats biedt vanaf 20 tot 250 gasten. Ontdek onze gevarieerde feestformules, bekijk samen met ons hoe we jou uw droomtrouwfeest kunnen bezorgen. Met alles erop en eraan. Van de kleinste details in aankleding van de feestzaal tot de puntjes op de ‘i’ wat betreft de catering, ceremonie en muziek.

Wat ons uniek maakt?

De all-in ervaring van Hof ter Velden

Van jullie huwelijksfeest een onvergetelijke ervaring maken? Voor minder doen we het niet. We zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Zo kunnen jullie genieten zonder stress. Een persoonlijke touch geven aan jullie trouwfeest? Ook dat is geen probleem. We zorgen voor originele gerechten in jullie menukeuze, op maat van ieders dieet, stemmen met plezier de decoratie af op jullie stijl en zorgen voor een DJ die jullie favoriete plaatjes draait.

 
 

Jouw partner voor een groot feest, maar ook voor intieme huwelijken

Bij Hof ter Velden beschikken we over drie combineerbare zalen. Onze geclimatiseerde zalen van 20 tot 250 personen zijn perfect voor elk type avond- en dansfeest voor je gasten. Van ruime privéparking tot voorzieningen voor ceremonies in openlucht. Alles is voorzien uw trouwpartij.

Culinaire hoogstandjes

Onze chefs toveren de lekkerste gerechten op jouw bord. Of je nu houdt van de Belgische, Franse of wereldkeuken, bij Hof ter Velden kan het allemaal. We koken volgens de seizoenen met verse, kwaliteitsvolle ingrediënten. Omdat zowel jullie als de gasten het beste verdienen. Niet helemaal overtuigd van een meergangendiner, dan kan je bij ons ook kiezen voor een walking dinner, buffetformule of degustatie hapjes. Zijn er allergieën of intoleranties of specifieke voedingsvoorkeuren (denk maar aan vegetariërs of vegan), dan besteden we hier de nodige aandacht aan bij onze gerechten.

 
 

Indoor en outdoor trouwmogelijkheden

Alleen u weet hoe uw droomtrouw eruit moet zien. Het trouwfeest van je dromen, dat organiseren we graag in een van onze feestzalen. Maar zie je jullie wedding ceremonie liever in openlucht plaatsvinden? Dan kan dat op ons groene terras. U ziet uw trouwfeest al helemaal voor u? Van voorgerechtje tot tafeldecoratie? We zetten alles op alles om uw wensen te vervullen.

Om in de sfeer te komen

Een brochure aanvragen? Een kijkje nemen in de feestzaal of afspreken om de organisatie van uw feest te bespreken?
Bel ons op het telefoonnummer 0473 93 21 63 of contacteer ons.

  • Een stijlvolle en makkelijk bereikbare locatie in Dendermonde, op slechts 30 minuten van Antwerpen, Brussel en Gent
  • 3 geklimatiseerde zalen waar je terecht kan voor feesten van 20 tot 250 personen
  • Ruime & overdekte terrassen voorzien van alle comfort voor een geslaagde ontvangst - ceremonie of diner
  • Een veilige speeltuin waar de allerkleinsten kunnen ravotten
  • Privéparking voor 150 wagen voorzien van laadinfrastructuur - fietsstalling & invalidenparkeerplaats
  • Een hedendaagse keuken en cateringdienst om duimen en vingers bij af te likken
  • Totaalaanpak met 70 ervaringsdeskundigen
  • Vlotte communicatie met onze backoffice & feestexperts voor een zorgeloze planning

Maak uw afspraak

Heb je vragen bij onze manier van werken? Of heb je specifieke eisen? We helpen jullie van A tot Z en nemen contact op met onze partners die willen meestappen in jullie verhaal. Wij regelen de communicatie en administratie en stemmen het concept voor jullie trouwfeest met iedereen af. Zo nemen we jullie alle stress uit handen.