Babyborrel

Een babyborrel die verzorgd wordt van kop tot “teentjes”.

SCROLL

35 jaar ervaring in babyborrels plannen

Maar liefst 35 jaar al is Hof ter Velden specialist in het plannen van feesten. En babyborrels behoren tot één van onze specialiteiten. Op basis van het thema van je doopmand en geboortekaartje kan je jouw babyborrel inkleden - wij zorgen voor de rest. Je kan terecht in één van onze drie geklimatiseerde zalen, met ruimte vanaf 60 gasten en passende gerechten & formules - alles om jouw babyborrel helemaal geslaagd te maken!

Wat ons uniek maakt?

Wij zetten de puntjes op de ‘i’

Een babyborrel is het eerste grote feest van je zoon of dochter. En dat moet speciaal & memorabel zijn voor jou, je familie en je vrienden. Met onze service organiseren we dit zonder zorgen voor jou!

 
 

Voor alle grote en kleine babyborrels

Onze troeven? 3 geklimatiseerde feestzalen die plaats bieden tot maar liefst 250 mensen. Een parking met ruimte voor 150 wagens. Terrassen & een grote speeltuin voor de kinderen met zachte boomschors en veilige toestellen. Slecht weer? Ontdek de indoor speelhoek met een televisie en spelletjes. Nog meer plezier voorzien voor de allerkleinsten? Dan kunnen we ook voor een springkasteel en grime zorgen op jouw babyborrel.

Een uitmuntende catering

Jouw gasten laten likkebaarden, dat doe je met de verrassende en heerlijke catering van ons keukenteam. Maak een keuze uit onze voorgestelde formules of kom langs & bespreek met ons uw onvergetelijke zondagnamiddag.

 

Om in de sfeer te komen

Een brochure aanvragen? Een kijkje nemen in de feestzaal of afspreken om de organisatie van uw feest te bespreken?
Bel ons op het telefoonnummer 0473 93 21 63 of contacteer ons.

  • Een stijlvolle en makkelijk bereikbare locatie in Dendermonde, op slechts 30 minuten van Antwerpen, Brussel en Gent
  • 3 geklimatiseerde zalen waar je terecht kan voor feesten van 20 tot 250 personen
  • Ruime & overdekte terrassen voorzien van alle comfort voor een geslaagde ontvangst - ceremonie of diner
  • Een veilige speeltuin waar de allerkleinsten kunnen ravotten
  • Privéparking voor 150 wagen voorzien van laadinfrastructuur - fietsstalling & invalidenparkeerplaats
  • Een hedendaagse keuken en cateringdienst om duimen en vingers bij af te likken
  • Totaalaanpak met 70 ervaringsdeskundigen
  • Vlotte communicatie met onze backoffice & feestexperts voor een zorgeloze planning

Een babyborrel waarbij we mama’s en papa’s ontzorgen

Een babyborrel organiseren zo kort na een ingrijpende gebeurtenis als een geboorte kan overweldigend zijn. Hof ter Velden helpt je daarom graag bij het stap voor stap plannen en organiseren van je feest. Samen met jou bespreken we het concept, de hele doorloop en alle details. Want het verhaal moet kloppen. Daarna nemen wij het roer over zodat jij enkel hoeft te genieten van de babyborrel en zorgeloze babbeltjes kan slaan met je gasten. 

Creëer met ons de babyborrel van je dromen

Zin om met ons in zee te gaan of wil je je vrijblijvend informeren over wat Hof ter Velden voor jouw babyborrel kan betekenen? Neem gerust contact met ons op. We leiden je met plezier rond op onze locatie en beantwoorden graag al je vragen.