There’s no “i” in team en dat is bij Hof Ter Velden absoluut ook het geval. Met een team van 4 zaakvoerders, 10 fulltime medewerkers en ongeveer 80 extra's zorgen we ervoor dat elk feest en evenement perfect verloopt en we de meest verrassende gerechten kunnen brengen. Er zijn een aantal gezichten die ervoor zorgen dat alles achter de schermen steeds op wieltjes blijft lopen. Maak kennis met ons kernteam dat elk feest tot in de puntjes voorbereidt en afwerkt.
Patsy is ongetwijfeld al opgemerkt op talloze feesten en evenementen. Leidinggevende in de zaal en present op diverse locaties heeft ze geen zittend gat. Dagelijks staat ze in contact met onze klanten voor rondleidingen en gesprekken voor feesten door Hof Ter Velden.
Achter elke man staat een sterke vrouw. Als echtgenote van Lesly staat Liesbet aan de draaiknoppen als zaalverantwoordelijke in Hof Ter Velden. Backoffice is haar niet vreemd; plannen van de crew voor de vele feesten en evenementen is haar 2de kerntaak.
Nico, de man van Patsy, treed op als verantwoordelijke voor catering & hardware. Hij sleutelt mee aan het perfecte verloop van alle feesten & events doorheen het hele bedrijf. Zoek je hem? Mogelijk is hij in H43 of op een andere locatie mee aan het "service draaien" in de keuken.
Lesly leidt de keuken met een flinke dosis "ready to rumble" spirit. Samen met zijn team tovert hij de meest verrukkelijke gerechten op tafel. Tegelijkertijd beheert hij samen met Kim de backoffice om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt.
Kim is onze duizendpoot. In haar functie als admin beheert ze alle klantcommunicatie via telefoon en e-mail. Heb je vragen? Schiet maar raak! Ze staat paraat om al je vragen met een glimlach en veel enthousiasme te beantwoorden.
Dany, altijd paraat! Hij is de stevige boomstam van ons team waarop we kunnen vertrouwen. Achter de schermen verzorgt Dany de op- en afbouw van evenementen en springt hij indien nodig bij in de keuken. En als het echt moet, trekt hij zelfs zijn strikje aan om de kelners een handje te helpen!
GIna is de rechterhand van Patsy en Liesbet in de zaal. Met haar drive & ervaring speelt ze een leidende rol in het team van kelners bij Hof Ter Velden. Als je haar niet ziet, is ze wellicht op locatie bezig of even aan het "knallen"in H43!
Al 24 jaar is Bart een onmisbare kracht binnen ons familiebedrijf. Dankzij zijn unieke vaardigheden in zowel boekhouding als in de keuken, is hij een van de belangrijkste drijvende krachten achter de groei van Hof Ter Velden geworden. Geen feest of evenement gaat voorbij zonder dat hij achter de schermen betrokken is.
Kristof "The Rock" - Als een rots in de branding zorgt hij ervoor dat smaken dansen & gerechten tot leven komen. Van sissende pannen tot hemelse aroma's, staat hij altijd klaar om de show te stelen in onze keuken
Ali "start smiling" Steeds paraat om met Dany de op & afbouw te doen op onze diverse locaties. Zonder het "team hardware" geen geslaagde feest of event.
Koska brengt een vleugje "Poolse Furie" in ons team. Met een schort als haar cape en een wedstaal als haar geheime wapen staat ze garant voor culinaire passie in onze keuken. Een onmisbare smaakmaker in ons team waar we elke dag op kunnen rekenen!
Jarre kwam van onze "moerzekse" buren aangewaaid. Zijn flinterdunne laagjes deeg tot hemelse crémes, dat is de geheime kracht achter onze heerlijke patisserie. Een meester in het verleiden van zoetekauwen en een onmisbare zoete aanwinst voor ons team!
Vera - de stralende ziel van onze afwascrew. Met een glimlach als haar belangrijkste gereedschap en een doek als haar betrouwbare bondgenoot, laat ze onze de vaatwas schitteren. De onmisbare schakel in ons team!
"Thanawong" is onze Thaise stormram & vormt samen met Vera het team "kuis & onderhoud. Ze kennen alle hoekjes & kantjes van onze locaties. Geen afwas te klein of te groot of ze heeft hem al kleingekregen.
maar ook nog de andere 80 .. aan de afwas - in de zaal als kelner of in de keuken. Stuk voor stuk onmisbaar om uw feest of event te ontzorgen.
Hof Ter Velden is gebouwd op de fundamenten van een boerderij en op deze basis blijven we heerlijk en verse producten gebruiken om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden. Want zoals het gezegde luidt, liefde gaat door de maag. Onze toewijding aan authenticiteit en onze passie voor kwaliteit hebben de tand des tijds doorstaan.
Voor ons is elk evenement een toewijding om niet alleen hard te werken, maar ook om het tot in perfectie af te ronden. Elke gast serveren we zo een ervaring die ze voor altijd zullen koesteren.
In 2005 hebben we onze gebouwen volledig gerenoveerd, inclusief de aanleg van een prachtige tuin, een speeltuin en ruime parkeergelegenheid. Door voortdurend in te spelen op de veranderende behoeften van onze klanten, werken we actief aan een toekomst waarin groei en gastvrijheid centraal staan.
Gedurende 2025 zetten we onze duurzame ambities voort. We voegen batterijen toe die gekoppeld zijn aan onze laadpalen en zonnepanelen, en transformeren het achterterras in een groene oase met nieuwe beplanting. Hiermee versterken we onze toewijding aan een groene toekomst en blijven we onze gasten een unieke en duurzame beleving bieden.