Hof Ter Velden, een hartverwarmend familieverhaal

Bij Hof Ter Velden zijn we manusjes-van-alles. Van toveren in de keuken tot prachtige zaaldecoratie, ambiance en een onvergetelijke ervaring: we zijn van alle markten thuis. We hebben voor onze klanten geen geheimen. Ontdek hier alles over Hof Ter Velden waar je stiekem nieuwsgierig naar bent.

SCROLL

Hof Ter Velden, da’s een familieverhaal. En daar loopt een rode draad doorheen. Op de plaats waar vandaag onze feestzalen staan, stond ooit de boerderij waar oma en opa heel hun leven hard hebben gewerkt. Net zoals hun grootouders dat op exact deze plek hen voor hebben gedaan. Eind de jaren ’80 kwam er echter een einde aan het boerderijverhaal dat de geschiedenis van onze familie kenmerkt. Albert en Louisette - onze ouders - besloten om het roer helemaal om te gooien. We namen afscheid van de boerderij die intussen was uitgegroeid tot een heus landbouwbedrijf en besloten ons in een horeca-avontuur te storten. En wat voor een! De hoeve verdween maar het Hof Ter Velden ging vanaf 1989 verder als feestzalencomplex met een keuken om ‘u’ tegen te zeggen.

Authenticiteit en passie voor kwaliteit

Ook al worden er op Hof Ter Velden al lang geen gewassen meer geteeld of dieren gehouden, we gebruiken lekker en vers eten nog steeds als basis om onze gasten een schitterende ervaring te bezorgen. Want liefde, die gaat altijd door de maag. Ook het belang dat we hechten aan authenticiteit en de passie voor kwaliteit bleef gespaard van de sloophamer.

Kwaliteit leveren gaat nog steeds niet zonder hard werken. We hebben er bovendien een dimensie aan toegevoegd. Voor ons is elk feest hard werken, maar vooral perfect afwerken om onze gasten de ervaring van hun leven te bezorgen. Voor een gewoon avondje uit maar ook op speciale gelegenheden, van trouwfeesten tot babyborrels of jubilea. We koesteren elke dag de ambitie om onze gasten een feest te bezorgen dat tot in de puntjes afgewerkt is. Het persoonlijk contact en ons enthousiasme om er telkens een persoonlijk feest of evenement op maat van te maken, zijn daarbij de kers op de taart.

Blijven innoveren en inspelen op nieuwe behoeften

In 2005 kregen onze gebouwen een grondige make-over en maakten we ook werk van de aanleg van de tuin, de speeltuin en de parking. Blijven inspelen op nieuwe behoeften van onze klanten beschouwen we als de beste manier om ons bedrijf een mooie toekomst te gunnen. Daarom hebben we onlangs geïnvesteerd in een nieuwe keuken en hebben we airconditioning in alle zalen geïnstalleerd. Binnenkort willen we de tuinen opnieuw aanpakken zodat we binnenkort ook de perfecte locatie zijn voor trouwfeesten in openlucht. Samen met ons schitterend team van keuken- en zaalmedewerkers willen we jou graag nog heel lang van dienst zijn.

De gezichten achter Hof Ter Velden

There’s no “i” in team en dat is bij Hof Ter Velden absoluut ook het geval. Met een team van meer dan 50 professionals zorgen we ervoor dat elk feest en evenement perfect verloopt en we de meest verrassende gerechten kunnen brengen. Er zijn een aantal gezichten die ervoor zorgen dat alles achter de schermen steeds op wieltjes blijft lopen. Maak kennis met ons kernteam dat elk feest tot in de puntjes voorbereidt en afwerkt.

Albert

Albert is de pater familias, de oprichter en zaakvoerder van Hof Ter Velden. Niet alleen stond hij mee aan de doopvont van ons feestzalencomplex, ook vandaag is hij nog steeds betrokken bij de dagelijkse werking en de organisatie van feesten en evenementen. Ook springt hij af en toe bij in de keuken en zie je hem nog regelmatig roeren in de potten en pannen.

Louisette

Louisette staat al jaar en dag haar mannetje naast Albert. Samen met hem staat ze aan het roer van Hof Ter Velden. Deze duizendpoot is niet alleen betrokken bij de dagelijks werking en de keuken, ook organiseert ze de dagelijkse werking van ons feestzalencomplex.

Patsy

Dochter Patsy zag je misschien al passeren in ons restaurant. Als mede-zaakvoerster, leidinggevende in de zaal en medewerker in de keuken heeft ze geen zittend gat. Ze staat dagelijks in contact met onze gasten en zorgt voor de planning van ons hele team aan medewerkers.

Nico

Nico, de man van Patsy, staat als verantwoordelijke voor de catering mee in de zaal. Ook hij sleutelt regelmatig aan de planning en is onze leidinggevende op locatie, wanneer we jouw evenement of feest van hapjes en drankjes voorzien.

Lesly

Zoon Lesly is niet alleen mede-zaakvoerder, als leidinggevende in de keuken tovert hij vaak de verrassendste gerechten uit zijn kookpotten. Daarnaast verzorgt hij onze boekhouding en zorgt hij voor de uitwerking van nieuwe concepten en offertes op maat.

Liesbet

Achter elke man staat een sterke vrouw. Als echtgenote van Lesly staat Liesbet mee in de zaal en is ze verantwoordelijk voor de nachtbediening in Hof Ter Velden. Blijf je tot laat feesten, dan zie je haar zeker passeren.

Kim

Kim is ons manusje-van-alles. Als verantwoordelijke voor het onthaal zorgt ze voor alle administratie, legt ze alle reservaties vast én beantwoordt ze met een glimlach en veel enthousiasme al jouw vragen.

Zin gekregen om eens in levende lijve met ons kennis te maken?

Neem contact met ons op