Waarom een professionele partner voor je bedrijfsevent?

SCROLL

Waarom een professionele partner voor je bedrijfsevent?

5 redenen om je bedrijfsevent met een professionele partner te organiseren

 

Je wil je sales een nieuw product demonstreren tijdens een workshop. Of je wil de banden met je klanten aanhalen tijdens een meeting, receptie of etentje. Het doel en de doelgroep van je event zijn duidelijk, nu is het tijd om het event te gaan organiseren. Doe je dat zelf bovenop je gewone job? Of schakel je een professionele partner in? 5 redenen om voor de laatste optie te kiezen.

 

Geschikte locatie

Met het doel en je doelgroep in het achterhoofd ga je op zoek naar een geschikte locatie. Een sobere businesszaal met multimedia kan perfect zijn, maar soms mag de locatie wat origineler zijn. Een oude hangar bijvoorbeeld, of een zaal met tuin, terras en terreinen voor teambuilding. Check wel altijd volgende zaken:

 

  • makkelijk bereikbare locatie,
  • voldoende parkeergelegenheid,
  • aangepaste ruimte,
  • juiste aankleding: wanden, doeken, geluid, licht, meubilair,
  • multimedia en sterke wifi.

Heerlijke catering

Een geslaagd bedrijfsevent blijft niet op de maag liggen. Integendeel, eten en drankjes zijn razend belangrijk voor een goede impressie. Wil je trendy food of een gevarieerd buffet? Bediening aan tafel of een walking dinner? Check zeker of je leverancier catering op verplaatsing aankan. Hij beschikt best over een mobiele keuken, eigen meubilair en voldoende ervaren personeel.

 

Passende omkadering

Elk detail draagt bij tot een geslaagd bedrijfsevent: van je save-the-date, uitnodiging, sprekers, muziek, activiteiten; tot de goodiebag en het bedankje achteraf. Een professionele partner ontzorgt je event  zodat je niets vergeet en dat elk details perfect past bij het thema van je bedrijfsevent.

Gestroomlijnde planning

Je professionele partner heeft een draaiboek met een tijdsplanning, tafelschikking, taakverdeling en to-do lijst om je event gestroomlijnd te laten verlopen.

 

Echte meerwaarde

Een ervaren partner biedt je mogelijkheden aan waar je zelf nog niet aan gedacht had. Hij geeft je tips en ondersteunt je bij de voorbereiding. Tijdens het event zelf zorgt hij er achter de schermen voor dat alles perfect verloopt.

 

 

Geen stress bij de organisatie van je bedrijfsevent en tevreden gasten achteraf? Neem een professionele partner bij de arm. Hof ter Velden staat voor je klaar voor evenementorganisatie in zijn polyvalente zalen met tuin, terras en terreinen voor teambuildings. Of voor organisatie en catering op locatie zoals in hangar 43. Contacteer ons vrijblijvend.