De wedding ceremonie: trouwen zoals in de film

SCROLL

De wedding ceremonie: trouwen zoals in de film

Sfeervol decor

Een romantische tuin, een mooi terras of een prachtig strand vormen een schitterend decor om elkaar het ja-woord te geven. Je kan die buitenlocatie ook heel origineel aankleden. Let wel op enkele praktische zaken:
•    is er aangepast meubilair?
•    wie zorgt voor de geluidsinstallatie?
•    hoe zit dat als de wedding ceremonie en het avondfeest op een andere locatie plaatsvinden?

Bij Hof ter Velden is dat alvast heel eenvoudig opgelost: je kan er trouwen en feesten in de mooie tuin, op het terras of in een van de feestzalen.

Persoonlijke touch

Rent-a-priest kent ondertussen iedereen. Maar er bestaan ook niet-religieuze ceremoniesprekers die jullie verhaal vertalen in uiterst persoonlijke en warme speeches met een streepje humor. Zo wordt jullie liefde extra in the picture gezet.

Zo klein of zo groot als jij het wil

Je wedding maak je zo klein of zo groot als je zelf wil. Nodig je iedereen uit voor de ceremonie en de receptie en blijven slechts enkele mensen voor het huwelijksdiner? Of hou je de ceremonie in beperkte kring en laat je al je vrienden en familie nadien naar het huwelijksfeest komen? Wat jullie ook doen, overleg goed met de beheerder van de feestlocatie(s).

Oog voor details

De details maken het verschil bij je wedding ceremonie. Doe dus gerust iets speciaals:
•    bied de gasten een smoothy aan: lekker als het warm is en niet-alcoholisch om te beginnen.
•    fleur je wedding op met een bloemenboog, boeketjes aan de stoelen, rozenblaadjes op de grond, enz. Bloemen maken je ceremonie in openlucht helemaal af.
•    maak een gepaste entree in een speciale ceremoniewagen.
•    wandel over een rode loper tussen de gasten.
•    maak aan een originele huwelijksfoto. Vanop een hoogtewerker of door een steltenloper die originele selfies neemt.

Deze tips vormen een leidraad voor jullie trouwfeest bij Hof ter Velden. Bel of mail ons voor jullie trouwfeest en vier jullie grote dag zoals het hoort.