5 originele ideeën voor animatie op je bedrijfsevent

SCROLL

5 originele ideeën voor animatie op je bedrijfsevent

Elk bedrijfsevent heeft nood aan een luchtige noot. Maar welke animatie kies je als intro, intermezzo of rode draad? En waar moet je op letten? Lees hier onze ideeën en tips.

Warme ontvangst

Als je gasten arriveren, wil je dat ze zich snel op hun gemak voelen. Een vriendelijke ontvangst met een steltenloper, mimespeler of komische butler breekt meteen het ijs.

Stevige Kick-off

Laat een stevige live band de aftrap van je event geven. Je hebt meteen de aandacht van je gasten vast. Ideaal als je event wat showgehalte mag hebben. Bij de lancering van een nieuw product bijvoorbeeld of de voorstelling van een nieuwe naam.

Originele gastvrouw/heer

Je kan een gastvrouw- of heer inhuren die je event droogjes aan elkaar praat, of iemand die tussen de bedrijven door wat stand-up comedy brengt of de sprekers al rijmend, zingend of goochelend aankondigt. Wedden dat je de hele zaal op je hand krijgt?

Visual storytelling

Visuele effecten zijn niet meer weg te denken, ook niet op bedrijfsevents. Wil je professionaliteit uitstralen, ga dan voor een filmpje of video-animatie met een goed verhaal en van topkwaliteit. Ook leuk is een tekenaar die live een tekenverslag maakt van je evenement. Zo heb je nadien ook nog een origineel cadeau als herinnering voor je gasten.

Ook een live fotobooth of mirrorbooth is fun voor je gasten. De beelden worden direct geprint en kunnen ook makkelijk via de sociale media verspreid worden. Ideaal om wat ruchtbaarheid te geven aan je bedrijfsevent!

Streepje muziek

Muziek mag niet ontbreken op je event. Je kan kiezen voor een bandje op de achtergrond, maar wat dacht je van muzikanten die tijdens de receptie of het diner in de zaal rondgaan en  je gasten entertainen aan hun tafel?

 

Waarop letten bij animatie voor je event?

Animatie is belangrijk op je bedrijfsevent, maar ze mag natuurlijk de inhoud van je evenement niet overschaduwen.

Goede animatie:

  • past bij je bedrijf en je gasten,
  • is stijlvol,
  • is origineel,
  • is respectvol en stoot niemand voor de borst,
  • stoort niet.

Neem je Hof ter Velden bij de arm voor de organisatie van je bedrijfsevent? Dan adviseren wij je ook graag over passende animatie. Contacteer ons vrijblijvend.