“Elk feest is hard werken… en perfect afwerken”

Er loopt een rode draad door het verhaal van ons familiebedrijf. Op de plaats waar vandaag onze polyvalente zalen staan, stond ooit de boerderij waar oma en opa heel hun leven hard hebben gewerkt. Net zoals hun oma en opa dat op deze plek hebben gedaan. Eind de jaren ’80 was hard werken echter niet meer voldoende om een succesvol landbouwbedrijf te runnen. Onze ouders besloten om het over een andere boeg te gooien. De hoeve verdween maar het Hof ter Velden bestond vanaf 1989 verder als feestzalencomplex.

Authenticiteit en passie voor kwaliteit

Ook al werden op het Hof voortaan geen gewassen meer geteeld of dieren gekweekt, we gebruiken deze grondstoffen wel nog steeds als basis om onze gasten een schitterend feest of evenement te bezorgen. Ook het belang dat we hechten aan authenticiteit en de passie voor kwaliteit bleef gespaard van de sloophamer. 

Kwaliteit leveren gaat nog steeds niet zonder hard werken. We hebben er bovendien een dimensie aan toegevoegd. We koesteren elke dag de ambitie om onze klanten een feest te bezorgen dat tot in de puntjes afgewerkt is. Het persoonlijk contact met de klant, waarbij we ons telkens proberen in te leven in de omstandigheden van zijn feest of evenement, maakt daar onlosmakelijk deel van uit. 

Blijven inspelen op nieuwe behoeften

In 2005 kregen onze gebouwen een grondige make-over en maakten we ook werk van de aanleg van de tuin, de speeltuin en de parking. Blijven inspelen op nieuwe behoeften van onze klanten beschouwen we als de beste manier om ons bedrijf een mooie toekomst te gunnen. Daarom hebben we onlangs geïnvesteerd in een nieuwe keuken en hebben we airconditioning in alle zalen geïnstalleerd. In de nabije toekomst willen we de tuinen herinrichten zodat ze nog beter voldoen aan de eisen voor een wedding in openlucht.

Want, samen met ons schitterend team van keuken- en zaalmedewerkers willen we u graag nog heel lang van dienst zijn.

De familie Volkaert-Bosteels-Verwilghen-Van Damme

Maak een afspraak

Ons team

Maak kennis met het team dat elk feest tot in de puntjes voorbereidt en afwerkt.

Bekijk ons team

Het was een geweldig feest afgelopen zondag.  Alles was perfect : super ontvangst, mooie aankleding van de zaal, vriendelijk personeel en super lekker eten (lekker, veel en keuze voor iedereen). Al onze genodigden waren vol lof.  
Hartelijk dank voor een fijne jubileumdag. Wij komen zeker nog terug en zullen jullie zeker bij al onze vrienden aanbevelen.

Marc & Viviane, Jubileumfeest

Vijftien jaar geleden vierden we ons huwelijk, dat was al super. Zes jaar later een geweldige babyborrel. Maar nu bij het verjaardagsfeest was het weer top & in orde, het was de max De service gaat steeds in stijgende lijn, het is een dikke aanrader. Doe zo voort.

Tom - Verjaardagsfeest