Op zoek naar een feestzaal in Oost-Vlaanderen?

Hof ter Velden is een feestzaal in Oost-Vlaanderen. We zijn snel bereikbaar vanuit de steden Antwerpen, Gent en Brussel. Dankzij onze ruime parking voor 150 auto’s hoef je nooit  achter parkeerplaats te zoeken.

Feestzaal voor 20 tot 250 genodigden

Onze feestlocatie kan elk feest aan tot 250 gasten. Afhankelijk van het aantal genodigden, het weer en de aard van uw feest kunnen we extra zalen inschakelen of activiteiten plannen in onze mooie tuin.

De keuken is het kloppende hart van onze feestzaal

In 2005 kregen onze gebouwen een grondige make-over en maakten we ook werk van de aanleg van de tuin, de speeltuin en de parking. Onlangs investeerden we ook in een nieuwe keuken. Ze is uitgerust met alle nieuwe technologieën en een schoolvoorbeeld voor elke multifunctionele feestzaal.

Je hebt de gedroomde feestzaal in Oost-Vlaanderen gevonden.

Maak nu een afspraak

Hierbij willen we jullie van harte bedanken voor de fantastische catering bij de opening van onze nieuwe toonzaal. De hapjes waren super lekker, meer dan voldoende drank en een uitstekende bediening zonder zorgen voor ons. Iets waar je op zo’n avond alleen maar van kan dromen. Bedankt voor de goede zorgen!

Eveline, Zaakvoerder Ferzo Design/Grando Keukens

Bedankt voor mijn prachtige trouwfeest, super blij met de keuze, alles was heel lekker, super vriendelijk personeel. Ik denk niet dat het beter kon. Iedereen sprak vol lof over jullie.

Bart en Lynsey, Trouwfeest