Al feestend het zomerverlof in op onze dinner&fun @fter school

Op de laatste dag van het schooljaar, dinsdag 30 juni, kunnen alle onderwijzers lekker tafelen en nadien de benen strekken op de dansvloer. Kom proeven van onze buffetten, ontmoet collega’s en zet achteraf een danspasje onder begeleiding van Marc Dooms. 

Start: 19 u.

Einde: 3 u.

Reserveren

Prijs

All-in tot a/d koffie: Huiswijn, bieren, frisdranken tot de koffie (exclusief sterke dranken).
Volwassenen: € 47.00

Om alles vlot te laten verlopen vragen we u zo snel mogelijk via mail of telefoon te reserveren aangezien de plaatsen beperkt zijn.

Reserveren

Menu

Ontvangst
Een glaasje bubbels of sinaasappelsap vergezeld van hapjes, bij goed weer geserveerd op het terras, de ideale start!

Voorgerechtenbuffet met voorgerechten op bordjes

Gerookte zalm, heilbot en paling met appel komkommer & wakamé

Zalm “graved lachs” ,venkel, citroen & kruidenyoghurt

Grijze garnalen, aardappel, gemarineerde sla & schaaldierenmayo
 

Carpaccio van runderhaas met Pecorino, affila cress en truffelolie

Slaatje van gekarameliseerde eend met soya en mango

Carpaccio van gebakken kalfslende met tonijnmousse, koningskappertjes en roquette

Scampi’s met looksaus of duivelsaus

Hoofdgerechtenbuffet met vis & vlees

Zeebaarsfilet, provençaalse ratatouille en langoustinejus

Gegrild speenvarken op lage temperatuur met graan-mosterdsaus

Dessertenbuffet met een assortiment van zoete stukjes

Piéce monté met taart en mini-gebakjes

Amandel pana-cotta met rood fruit en crumble van pistache

Duet van witte en donkere chocolademousse

Champagnemousse, gel van bosaardbei & krokante parels

Créme, confijt & crumble van citroen,  gel van mojito

Chocoladebisquit & structuren van bosvruchten

Koffie of thee van onze kaart

Gelegenheid tot dansen met muziek naar ieders wens (tot 3u)

Ook voor vegetariërs en personen die een gluten- of lactosevrij dieet volgen voorzien we graag aangepaste gerechten. Een extra aperitief of receptie kan voorzien worden.

Reserveren (minstens 48u op voorhand)

Bel ons op het telefoonnummer 0473 93 21 63 of vul hieronder uw gegevens in. U krijgt binnen de 24 uur een bevestiging van uw reservatie.

  • Laat weten of u vegetarisch of een gluten-lactosevrij dieet volgt
  • Betaling bij afloop van event met Bancontact, Visa of cash
  • 1 rekening per gezelschap

Jan en ik wensen jullie nogmaals te bedanken om van onze feestelijke dag een onvergetelijk en culinair feest te maken. Alles was tot in de puntjes verzorgd, het eten overheerlijk en prachtig gepresenteerd, de bediening was fantastisch en super vriendelijk. Dikke merci aan het ganse team!

Anne en Jan, Jubilaris

Het concept van "moord aan tafel" zit knap in elkaar en het eten was superlekker & knap gepresenteerd!
De bediening was net zoals altijd weer heel vriendelijk.

Katrien D M