Brochure voor privéfeesten

Stap je binnenkort in het huwelijksbootje, heb je een speciaal jubileum te vieren, wil je je pasgeboren baby aan de wereld tonen of staat er een communie of lentefeest op de planning? Dan is Hof ter Velden jouw partner in crime, ongeacht hoe intiem of hoe groots je jouw feest ziet.

Ontdek onze feestbrochure

Brochure voor catering

Wil je gebruik maken van onze cateringsdienst die de meest verrassende hapjes en menu’s uit de kookpotten kan toveren? Ons team staat voor jou klaar. Dit kan uiteraard bij Hof ter Velden maar ook op een locatie naar jouw keuze. Bekijk onze verschillende formules en extra’s in onze handige brochure.

Ontdek onze cateringbrochure

Brochure Trendy Party

Een verjaardag in stijl vieren zonder al te veel in de klassieke tradities te vervallen? Een trouwfuif in stijl organiseren zonder zorgen? Een jubileum of event op poten zetten waarmee je indruk kan maken? Of een trouwfeest plannen waarmee je je gasten met verbazing slaat? Dan maak je met Trendy Party de juiste keuze. Op vrijdagavond schotelt Hof Ter Velden je immers een trendy privéfeest voor met heerlijke keuken, leuke muziek en sfeer én de nodige stijl.

Ontdek onze brochure Trendy Party

Brochure bedrijfsevent

Een seminarie, workshop, teambuilding of beurs organiseren voor jouw bedrijf bij Hof ter Velden? Wij tonen je graag de verschillende mogelijkheden, zalen en formules. Bovendien laten we je ook graag kennismaken met onze infrastructuur om zo je event zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Ontdek onze brochure